...........................................................................................................................................................................................................................................................


kisah Ramadhan..
Saturday, August 13, 2011 | 11:36 AM |
asslamualaikum...
HURMMMMM........(Mengeluh panjang..)
bln pose kali nie mmg tsersgt2x menguji ketabahan hati aku..
lepas satu,satu hal yg jd....entahlah..mmg berat dugaan kali nie...
baru nk settle ngn bdk2x dah mnimpa lg satu (dah jth ditimpa tgga plak.. :(
tersgt2x berat dugaan nyer....hanya Tuhan yg tahu cmner perasaan aku....
hjg mggu kali nie aku habeskn kt kmpg....bila kt ostel pkiran aku xkeruan....
aku balik dgn harapan pkiran aku akn lebih tenang...tp... sama jgak...aku kurg bckp..
tp bnyk berfikir...... lepas nie tah ap plak la yg akn jd nanti.....
Tuhan oh Tuhan....kasihanilah hambamu ini....ringan kanlah beban nya...
mmg beribu erti ramadhan kali nie..
persiapan raye plak????
ermmm mgkin bg ibu..... kali nie raye akn lebih meriah...
yer la...ank prmpuan ibu cuma 2orang..so bila setiap seorang 2 dpt baju yg sama n mcm2x fesyen,
ibu akn tersenyum sambil melihat ank2x nya tersenyum di dpn cermin mncuba pkaian yg sudah siap...
ibu sudah mnyempurnakan segal kelelngkapan untuk kedua ank permpuannya...
aku plak time raye nie aku xpkirkan sgt..ap yg ada pn aku xkisah sgt..baju 2,3psg dah cukup...
apa yg mak xdpt siapkn cuma sepatu..
tp xper...mase sem2 aku ada beli kasut da..kasut 2 pn aku jrg pkai.so aku bley pkai lg....xder mslh...ermmm kali nie balik kmpg buka puasa kt rmh nenek(sg.besar)...
balik nye naik kete ngn angah..(abg)...adeq aku nk beli baju ngn kasut..aku mmg x la sbb xmasyuk...aku just tgk2x....aleh2x angan soh fitting baju..aku g jer la....dyer bg 2bju kmeja soh fitting..ngam2x...pastu aku terus 4llow dyer g kaunter...dyer ley plak ckp..ha,g la byar..
aku ckp ah, aku mner ader duet....pstu dyer baya gune duit dyer nak xnk kner bayar gak sbb da kat kaunter,,
hehehehehhe(best gak kdg2x terknekan org kan)hehehe
dyer kate nt claim..(da dpt kat aku kim slm la nk claim)hehehhehe
sampai rmh tekekek2x aku ngn mak tergelak2x pas aku cerite...hehehee
dpt 2helai baju kemeja....(70hegget)boleh gak aku guna g class PR nnt...(public relation)...
ok la ..jam da pkl2.stgh pg....nak tidoe...sok nak balik melaka da...
bye tanjong karang..... -Y-
salam ramadhan...
atul pizzah**

/