...........................................................................................................................................................................................................................................................


mmg mesti,,,
Wednesday, July 6, 2011 | 10:24 PM |


ary nie aku rase senang jer nk update sblog nie sbb bosan dok kt rumah..xder bnde nk buat..mngelamun sorg2x,,,terpikir kisah lalu....erm terimalah...
aku mula knl dgn dia mulai usia aku diawal 17tahun...dan kini usia ku kian mencecah 19 tahun...
permulaaan tingkatan lima... itupun secare xsengaja aku mulai knl dgn dia..
acctually dye nie adalah balak besfren aku kt sekola dulu.. tp aku mmg xniat nk amek dyer nie dari besfren aku nie.. tp tah mcm mner kitorg boleh plak tersangkut...nk xnk aku kner terime jgak..besfren aku nie pn ader org lain jgk..2 yg bdk laki nie carikaku..lmer jgkla kitorg berhsia dgn besfren aku nie..lelame kantoi jgk.bak kata pepatah...'SEPANDAI2 TUPAIMELOMPAT AKHIRNYA JATUHKETANAH JUGA' 2 la perumpamaannya kitorg nie....bende nie pn da makin besa bila dyer inform bebudak sekola aku perampas...bila pk2x ader cm 2 jgk la..tp nie bkn niat pn,,da nk d nk wt cmner..sala dyer jgk la g pasang lain....ermmm lepas 2 kitorg pn da xbesfren da..samapila skrg..terpulang la kt korg nk pk aku ap pn....tp nie la realiti hidup aku..tp aku xniat apa2xpn....
lepas dyer kawen 2 ader gak jmpe dyer bila balik kmpg... kejap2x er..2 pun sampai teseremapk dgn kakk ipa dorg..tpi kitorg jmp bertiga,bkn bedua.. suami org knmmaper org kata nnti... ilang gk rindu yg tertahan sekian lama..itulah kali terakhir kitorg jumpe..
kitorg still contack lg .... mmg syg lg antara kitorg..cume ia dah terbatas bila dye call n inform dyer nak kahwen..hancur luluh hati aku..xtao nk ckp aper da...air mata pn bjurai2x masa 2 jgk.....dyer soh aku cool...tp aku xboleh... mmg sadisss glerrr..tp 2bknkehendak dyer..tp keadaan yg memaksa...dalm usia di awal 20 dyer kini sudah menjadi seorang bapa....kepada seorang bayi yg berusia 2bulan..dah xder air mata yg mampu kelua dari mata lg da....teringin nk tgk mker baby dyer..... last2x tgk fb family dyer ader gmba baby 2orang,,satu ank kakak dyer,satu anak dyer...chummelllll sgt..montel.... kalaula 2 ank aku ngn dyer....mesti aku xkn menanges kan,,,,,errmmmm 2 la takdir kn,,aku hanya mmpu mendoakan yg terbaik untuk dyer n family dyer....2 yg aku mampu...

niela anak dyer....chuummeelll kan......

/